Zumba

Zumba

Zumba bij het USC

Bij Zumba gebruik je meeslepende Latin ritmes en makkelijk te volgen bewegingen om een dynamisch fitness programma te creëren dat je werkelijk weg zal blazen!

Weekrooster 2017-2018

Vanaf 25 juni staat hier het zomerrooster van 2018. Het nieuwe weekrooster van 2018-2019 is hier vanaf 3 september te zien. Het complete voorlopige sportrooster van 2018-2019 zal half juli online worden geplaatst.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Doe mee met Zumba!

Bij Zumba gebruik je meeslepende Latin ritmes en makkelijk te volgen bewegingen om een dynamisch fitness programma te creëren dat je werkelijk weg zal blazen! Zumba is een combinatie van Salsa, Merengue en een klein beetje Rock 'n Roll. Losse heupen zijn dus gegarandeerd! Ons doel is simpel: We willen dat jij graag sport, dat je houd van sporten en dat je Zumba als een wekelijkse noodzaak gaat zien. Ben je een dansfan, dan is dit een ideale training voor jou!

Get inspired!

Dans mee op heerlijke zuid amerikaanse muziek. Luister naar deze video en laat je inspireren om snel eens mee te komen doen! Je zult nog nooit zoveel plezier hebben beleefd aan jouw wekelijkse sportuurtje! 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon