Zumba Step

Intensiteit:

Zumba Step

Zumba step bij het USC

Perfect voor
Degenen die de verzuring willen voelen! Wil je je benen en bilspieren vormen en versterken? Kom dan zeker naar deze les.

Hoe het werkt
We combineren de geweldige verstevigende en versterkende kracht van Step-aerobics met het leuke fitnessfeest dat alleen Zumba® tijdens de lessen kan brengen.

Voordelen
Zumba® Step verhoogt de cardio- en calorieverbranding en voegt bewegingen toe die je core en benen definiëren en vormgeven.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze Fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon