Yoga: Back to Basics

Yoga: Back to Basics

Yoga: Back to Basics bij USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam.

Weekrooster 2020-2021

Het nieuwe weekrooster van 2020-2021 is hier vanaf 30 augustus te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat yoga doet voor jouw lichaam? In de cursus Yoga: Back to Basics begeleiden twee van onze docenten je in jouw fysieke yogapractice. De cursus is gericht op de fysieke houdingen (asana): Wat ze doen voor jouw lichaam, hoe je ze kan aanpassen aan jouw lichaam en de verschillende variaties van de geselecteerde houdingen. Dankzij de twee paar ogen en beperkte groepsgrootte is er meer ruimte en tijd voor verdieping en vragen dan in een reguliere les. Ideaal voor de yogi die net begonnen is of als je nieuwsgierig bent en meer verdieping wilt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon