XCore Leiden

Intensiteit:

XCore Leiden

XCore bij het USC

De XCORE (Extreme Core) workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO shaker, en rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO shaker voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core.

De vier verschillende formaten van de XCO shaker zorgen er voor dat zowel beginners als echte XCORE verslaafden uitgedaagd worden.

Zijn gewone buikspier crunches niks voor jou?

Met XCORE train je je buikspieren op een hele andere manier.

XCORE zorgt voor een sterke onderrug, vermindert gevoeligheid voor blessures, verbetert je coördinatie en algehele balans en je core stabiliteit, waar je ook voordeel van hebt bij andere sporten.

Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand calorieën. De 45 minuten durende HIT (High Intensity Interval) workout is een energieke, eenvoudige, dynamische en intense core training.

De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Meedoen met XCore

XCore is jouw 45 minuten los gaan! Tijdens deze ultieme buik en rugtraining wordt er gebruik gemaakt van een buis (Xco-Trainer®) met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training. De training heeft een vaste cyclus waarbij elke drie maanden de muziek en de bewegingsroutine worden vernieuwd.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon