Waterpolo Leiden

Intensiteit:

Waterpolo Leiden

Waterpolo bij het USC

Techniek en teamspirit, maar ook kracht en tactiek. Voor dames en heren waterpoloërs. Alles komt samen in deze supersport. Onder leiding van een enthousiaste trainer wordt er gestreefd naar een voltallig dames- en herenteam. Je leert de fijne kneepjes en je spelinzicht wordt verfrist. Aquamania gaat alle toernooien af en speelt diverse oefenwedstrijden.

Daarnaast organiseert men ook andere leuke activiteiten. Zoals de studentenzwemcompetitie. Wil je meer informatie over Waterpolo, neem dan gerust contact op met Aquamania.

Rooster

Dag Start Eind Zaal
Maandag Training Aquamania 21.45 22.45 De Zijl
Woensdag Training Aquamania 21.30 22.30 Vijf Meibad

Get inspired!

Waterpolo is niet meer weg te denken bij de olympische spelen. Naast skills vraagt de sport om een ijzersterkte conditie en kracht. Bij de vereniging AQUAMANIA kun je deze sport beoefenen. Poloërs van verschillend niveau en diverse achtergronden ontmoeten elkaar in het zwembad en trainen samen en apart op techniek, kracht en teamspirit. Wil jij in de fitness werken aan het gericht verbeteren van jouw kracht en uithoudingsvermogen? Vraag onze instructeurs dan om een trainingsschema op maat.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon