Ultimate Frisbee

Intensiteit:

Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee bij het USC

Ben je op zoek naar een uitdagende en nieuwe sport? Kom Ultimate Frisbee spelen met Panic! De sport combineert de beste elementen van voetbal, basketbal en American Football tot een fascinerend geheel. Tactisch inzicht, snelheid en conditie vormen de basis voor een intensieve en veelzijdige sport.

Verder onderscheidt Ultimate zich ook van andere sporten door de nadruk op Spirit. Door de afwezigheid van scheidsrechters is het aan de spelers zelf om te zorgen voor een goed spelverloop. Sportiviteit staat dus hoog in het vaandel, waardoor wedstrijden naast fysieke topinspanning ook supergezellig zijn (met een hard feest na afloop!).

Panic! bestaat uit Leidse studenten, internationale studenten en promovendi. We doen het hele jaar mee aan toernooien en competities, zowel binnen als buiten. Onze teams zijn gemengd, en we trainen met topspelers en beginners tegelijk, waardoor je snel kan leren hoe je nou zo'n frisbee gooit.

Kom langs bij de training en laat je verrassen door de wondere wereld van Ultimate Frisbee!

Weekrooster

Doe mee met Ultimate!

Ultimate Frisbee (meestal kortweg Ultimate genoemd) is een actieve, non-contact teamsport. Het is een mix van de beste eigenschappen van voetbal, basketbal en American Football. Kortom een fascinerende en uitdagende sport voor dames en heren. Bekijk de video met een aantal highlights van deze groeiende sport.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon