Tennis

Intensiteit:

Tennis

Tennis bij het USC

Tennis is bij het USC nog steeds ongekend populair. Je kunt vrij spelen op één van onze 8 buitenbanen, deelnemen aan een tenniscursus of jezelf inschrijven bij Qravel - de gezelligste tennisvereniging van Leiden.

Van beginner tot gevorderde tennisser; je kunt op verschillende manieren meedoen aan deze leuke veelzijdige sport die veel vraagt van ons lichaam. Snel afzetten om de bal nog even te halen, hoog opspringen, anders dreigt dat lobje over je heen te gaan, je bovenlichaam ver naar achter draaien om die snoeiharde backhand te geven, je rugspieren extreem aanspannen voor de perfecte opslag.

VRIJ SPELEN

Volg onze reserveringsregels op deze pagina.

Qravel: voor als je ballen hebt!

Van tennisweekenden door het hele land naar geweldige borrels en feesten in de allerleukste studentenstad Leiden. Qravel, een sportieve en vrijblijvende studententennisvereniging, waarin iedereen binnen de kortste keren zijn plekje kan vinden. Het mooie van Qravel is namelijk dat het niet uitmaakt op welk niveau je tennist om het er naar je te zin te hebben. Qravel is zoveel meer dan alleen tennissen. Door de vele commissies en activiteiten zoals een Qerstdiner, een Sqireis of een Qravelweekend zijn er veel hechte vriendschappen ontstaan. We borrelen de 1e en 3e dinsdag van de maand en in de andere weken vindt er meestal een Qlubavond plaats, waarbij we tot in de vroege uurtjes op de tennisbaan staan. Voor velen voelt Qravel hierdoor als één grote familie, waarmee ze mooie herinneringen delen en fantastische momenten beleven. Als Qravelaar samen met vrienden je inzetten voor een gezellige vereniging, sporten en ondertussen veel plezier maken: veel beter kun je je tijd naast je studie niet besteden.

>> Studenten Tennis Vereniging Qravel

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon