Tapdansen

Tapdansen

Tapdansen bij het USC

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland. Ook bij het USC kun je daarom kiezen voor een groot scala aan danslessen. Van Buikdansen tot Zumba en van Stijldansen tot Salsa. Er is voor iedere dansliefhebber wel iets leuks te doen.

Verlies jezelf op het ritme van de muziek
Van de 'Gregory Hines' tot 'The Tap Dogs', van River Dance tot Happy Feet 2! Men onderschat de veelomvattendheid van tap routines, stijlen, geschiedenis en de evolutie die er in de ritmes zit die deel uitmaken van het hedendaagse 'Rhythm Nation'. Doe mee aan deze 7 weekse cursus voor leuke en 'high energy' dansen die geinspireerd zijn door legendarische dansers! Bekijk de video voor een impressie van deze energieke sport!

Rooster 2017 - 2018

De cursusblokken van 2018-2019 wordt half juli op de website gezet.

Dag Start Eind Zaal Docent
Donderdag Cursus blok 5 17.30 18.30 Budozaal Javed
VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Get inspired!

De lessen zijn makkelijk te volgen en er zijn ingewikkelde danspasjes. In een cursus van 7 lessen leren we je de eerste beginselen. Met tap heb je de kans niet alleen de muziek te volgen en te voelen... Maar ook nog eens onderdeel van het ritme en de muziek te worden!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon