Stress Relief Workshop Series

Stress Relief Workshop Series

Stress Relief bij het USC

Je hebt het vast al eens iemand horen zeggen: "als je je gestrest voelt, moet je naar yoga gaan". Maar op welke manier kan yoga eigenlijk helpen bij (het verlichten van de symptomen van) stress? In deze serie workshops gaan we terug naar de oorsprong van “stress”. Beginnend in de eerste week met het stellen van de vraag wat stress eigenlijk is en (voor jou) betekent. Van daaruit reizen we door de biologische & fysiologische theorie over stress, waarbij we ons verdiepen in de vraag of een gelukkig zenuwstelsel echt gelijk staat aan een gelukkige jij (kort antwoord: ja.).

Elke week zal er zowel een theoretisch als een praktisch onderdeel van de les zijn: de theorie direct in de praktijk brengen! Op deze manier leer je hoe het theoretische deel van de cursus kan worden herkend en toegepast in het dagelijks leven. Door verschillende yoga-, meditatie- en ademhalingstechnieken te gebruiken, krijg je elke week nieuwe tools die je kunt gebruiken wanneer je stress voelt opkomen of wanneer je al gestrest bent.

Zorg dat je op tijd bent. Als de les is begonnen is het niet mogelijk om nog naar binnen te gaan.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Rooster 2021-2022

Dag Cursusblok Niveau Start tijd Eind tijd Zaal Docent
Zaterdag 2 Alle niveau's 13:00 13:55 Zaal A Aurora

Aan het einde van de cursus heb je het volgende geleerd:

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon