Stijldansen Leiden

Intensiteit:

Stijldansen Leiden

Stijldansen bij het USC

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland. Ook bij het USC kun je daarom kiezen voor een groot scala aan danslessen. Van Buikdansen tot Zumba en van Stijldansen tot Salsa. Er is voor iedere dansliefhebber wel iets leuks te doen.

Verlies jezelf op het ritme van de muziek

De lessen zijn makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor jong en oud geschikt. Door de aanstekelijke salsa, flamenco, hiphop en top 40 muziek is elke les weer een feest! Je wordt er niet alleen vrolijk van, want je werkt ondertussen ook nog de nodige kilootjes weg. Daarnaast vinden ook steeds meer jongens en mannen de weg naar de danslessen.

Beginners en gevorderden welkom!

Om door te stromen van de beginners naar de gevorderde cursus moet je cursus A en B gevolgd hebben. Het beste moment om door te stromen naar de 2e groep is in januari of september. Het beste moment om door te stromen naar de 3e groep is september. Wil je op een ander moment instromen dan kan dat alleen in overleg met de docenten. Cursus A wordt in Blok 1, 3 gegeven. Cursus B in Blok 2 en 4. Blok 5 is een snelcursus. Wil je een keertje komen kijken? Geen probleem, geef dit voordat de les start aan bij de docenten! Wij willen graag op tijd de lessen starten dus wees op tijd aanwezig!

Voor meer informatie kun je terecht in de facebookgroep; Leiden University Ballroom Dancesport.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster


Cursusrooster

Beginners: Engelse wals, tango, quickstep, Cha cha, Rumba, JiveDe volgende dansen komen in ieder geval aan bod:

Half gevorderden: + Weense wals en Samba
Gevorderden: + Slowfoxtrot en Paso Doble

Heb je eerder gedanst? Weet je niet precies wat je niveau is? Wil je verder na je beginnerscursus?
Schroom niet en stel je vragen aan de docenten. Zij geven jou graag advies en informatie over de eindeloze mogelijkheden binnen het stijldansen! Als je twee blokken hebt gevolgd zijn er mogelijkheden om door te stromen naar een volgend niveau. Aan het eind van een blok kun je dit aangeven bij de docenten.

Daarnaast zijn er vele extra activiteiten waar je het geleerde in de praktijk kunt brengen! Voor de stijlsdansers van het USC hebben wij namelijk jaarlijks ook speciale activiteiten. De kerstles is altijd een erg gezellige dansavond compleet in kerstsfeer. De Medaltest Dance Evening is onze afsluitende activiteit aan het einde van het seizoen. Daarnaast zullen wij jullie regelmatig op de hoogte stellen van andere leuke activiteiten in de danswereld.

Doe mee met Stijldansen

Altijd al een keer echt willen leren dansen? Lekker swingen op moderne muziek! Ben je beginner of gevorderd danser? Je kan moeiteloos instappen op je eigen niveau. Je zult verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, gezelligheid en veel nieuwe mensen leren kennen. Er vaar het zelf en kom DANSEN. Zowel de latin als de ballroomdansen zullen aan bod komen. Bekijk het filmpje voor wat latin inspiratie! 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon