Spinning Leiden

Intensiteit:

Spinning Leiden

Spinning bij het USC

Na 30 km te hebben gefietst, 3 cols van de 1e categorie te hebben beklommen eindigt de les in een massasprint. Wie heeft de sterkste benen, de hoogste explosieve versnellingskracht en het uithoudingsvermogen om een lange sprint aan te kunnen? Spinning bij het USC is tegenwoordig leuker dan ooit tevoren! Begeleid door opzwepende muziek fiets je al fluitend naar een topconditie toe. Eerst langzaam, dan steeds sneller naar de eindsprint, en dat alles onder deskundige begeleiding van een team zeer enthousiaste en motiverende instructeurs!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Hoewel fietsen en spinning een duursport is, is explosieve kracht en krachtuithoudingsvermogen van grootbelang om beter te worden. Op korte, steile hellingen is het soms ‘blijven fietsen of afstappen’. Of je op je fiets kunt blijven zitten, is afhankelijk van je explosieve kracht. Je ontwikkelt deze door krachttraining in je trainingsprogramma op te nemen. Daarnaast moet je jouw krachttraining voornamelijk richten op het verbeteren van het maximale duurvermogen; kracht die je vaak kunt ontwikkelen en lang kunt volhouden bij bewegingen met weinig weerstand of gewicht.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

We adviseren je om naast deelname aan de spinning lessen gerichte krachtoefeningen te doen voor het sterker maken van de benen. Omdat er tijdens het fietsen ook veel wordt gevergd van de rug en de rompstabiliteit is het belangrijk om ook deze spiergroepen niet te vergeten. Vraag onze Fitness instructeurs om een fitnessschema op maat.

Virtual Spinning

De virtual spinninglessen op het USC zijn volwaardige lessen van 30 minuten. Deze korte trainingen worden 5 keer per dag gegeven, je kunt dus ook lekker in de ochtend of middag gaan spinnen. Virtual Spinning is een unieke beleving met prachtige beelden van etappes op allerlei verschillende locaties. Doe een keer mee en ontdek hoe leuk het is!

Get inspired!

Fietsen is niet alleen leuk om te doen het is ook nog eens goed voor je conditie. Combineer indoor spinning met een tourtocht op de weg of ga eens op fietsvakantie. Bekijk de video en laat je inspireren om te kiezen voor deze sport. Wil je jouw cycling skills verbeteren? Of wil je met een gericht trainingsschema werken aan het verbeteren van je kracht en conditie? Vraag onze trainers of fitness instructeurs dan om meer informatie.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon