Slow flow yoga

Intensiteit:

Slow flow yoga

Slow flow yoga bij het USC

Vinyasa yoga is een vorm van yoga die de ademhaling, beweging (stroom) en asana's met elkaar verbindt en wordt gezien als een krachtige en snelle discipline, waarbij beoefenaars ademhaling en beweging synchroniseren.

Met Slow Flow (Vinyasa) yoga kunnen beginners hun eigen gesynchroniseerde flow creëren, leren hoe ze de poses beheersen en hoe ze kunnen bewegen, ademen en strekken.

Slow Flow brengt het element tijd in de praktijk. De beoefenaar heeft tijd om te evalueren hoe en wanneer een pose moet worden aangepast, vanwege onze fysieke of mentale grenzen en hoe we ons die dag voelen. De beoefenaar heeft de tijd om mentaal in contact te komen met het lichaam, terwijl het door een reeks asanas beweegt. Geest en lichaam zijn het belangrijkste doel bij het beoefenen van alle vormen van yoga. Slow Flow is een geweldige oefening om iemands persoonlijke grenzen te ontdekken en te leren hoe je daar voorbij kunt gaan.

Wees gerust, Slow Flow yoga is niet alleen voor beginners. Alle niveaus van yogabeoefenaars kunnen hun persoonlijke uitdagingen vinden, terwijl ze langzaam en bewust door een reeks asana's bewegen. Het tempo is misschien langzamer, maar uitdagingen zullen aanwezig zijn met een aantal moeilijkheden om door te werken.

Zelfs de meest geavanceerde yogabeoefenaar heeft veel te leren binnen het reflecterende tempo van Slow Flow.

Deze discipline stelt een persoon in staat om vertrouwd te raken met zijn / haar lichaam, een reflectief moment te creëren en de tijd te creëren om naar binnen te gaan. Slow Flow is een therapeutische dans van bewegende meditatie.

Weekrooster 2019-2020

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon