Salsa Leiden

Intensiteit:

Salsa Leiden

Salsa bij het USC

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland. Ook bij het USC kun je daarom kiezen voor een groot scala aan danslessen. Van Buikdansen tot Zumba en van Stijldansen tot Salsa. Er is voor iedere dansliefhebber wel iets leuks te doen.

Verlies jezelf op het ritme van de muziek
De lessen zijn makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor jong en oud geschikt. Door de aanstekelijke salsa, flamenco en hiphop muziek is elke les weer een feest! Je wordt er niet alleen vrolijk van, want je werkt ondertussen ook nog de nodige kilootjes weg. Daarnaast vinden ook steeds meer jongens en mannen de weg naar de danslessen. Met name streetdance en hiphop zijn erg populair!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Training
Tijdens de salsa les dans je stukken individueel of in paren (afhankelijk van de docent). Met heerlijke latin muziek die door de zaal klinkt werk je aan het verbeteren van je houding en techniek.

Gezondheid
Van salsa word je soepeler. Je coördinatie verbetert en je werkt aan je ritme gevoel.

Inschrijvingsregels

Voor onze cursussen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Cursus rooster

Doe mee met Salsa

Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Salsa betekent letterlijk ‘saus’. De naam is bedacht door een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van pikante tomatensaus. De cursus bied je een mengeling van verschillende dansstijlen en ritmes uit het Caribische gebied. Een pikant en sensueel all- round danspakket vol passie en plezier met cursussen voor elk niveau. 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon