Restorative Yin & Sound

Restorative Yin & Sound

Restorative Yin & Sound bij het USC

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zodra de les gestart is, is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Rooster 2021-2022

DagCursusblokStarttijdEindtijdZaalDocent
ZaterdagBlok 313:3014:55Zaal AAurora

In deze cursus tillen we ontspanning naar een hoger niveau. Gedurende acht weken zullen we door ons lichaam reizen, de plekken zoeken waar spanning leeft en oefenen met herstellende yin-houdingen om deze spanning los te laten. Herstellende yin, zoals de naam al aangeeft, is een zachtere, meer therapeutische vorm van yin, die gericht is op genezing en herstel van ons lichaam. In deze cursus leert Aurora je verschillende houdingen die je niet alleen leuk vindt tijdens de les, maar ook mee naar huis neemt om zelf te oefenen. Door kussens, blokken en dekens te gebruiken, zul je die diepe ontspanning in jezelf kunnen vinden.

Elke week eindigen we de les met een zacht, herstellend klankbad, waarin Aurora je zal begeleiden naar een diepe savasana met behulp van de helende kracht van geluid (door gebruik te maken van kristallen klankschalen, windgong, lichtmetalen klankschalen en oceaantrommels).

Let op: neem vanwege de Corona-regelgeving een (grote) handdoek mee om de bolster te bedekken. Als je je eigen deken kunt meenemen, zou dit ook geweldig zijn!

Week 1: Voeten en benen

Week 2: Benen en heupen

Week 3: heupen en onderrug

Week 4: onderrug en bovenrug

Week 5: armen en schouders

Week 6: Bovenlichaam en nek

Week 7: Twists & Sidebends

Week 8: Oefening met het hele lichaam

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon