Poweryoga

Poweryoga

Poweryoga bij het USC

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Poweryoga.

Weekrooster 2017-2018

Vanaf 25 juni staat hier het zomerrooster van 2018. Het nieuwe weekrooster van 2018-2019 is hier vanaf 3 september te zien. Het complete voorlopige sportrooster van 2018-2019 zal half juli online worden geplaatst.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

PowerYoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga, die is afgeleid van de Ashtanga Yoga vorm. Deze Yoga vorm is ontwikkeld in de jaren 30 van de vorige eeuw. In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon