Power/Vinyasa Yoga Leiden

Intensiteit:

Power/Vinyasa Yoga Leiden

Power/Vinyasa Yoga bij het USC

Vinyasa yoga

Adem in, adem uit. Dat is de kern van vinyasa yoga.

Tijdens een les vinyasa yoga vinden we balans en verdieping door het verbinden van de ademhaling en yogahoudingen. De houdingen zijn veelal krachtig en dynamisch, terwijl de bewuste ademhaling onze fysieke houding en mentale rust ondersteunt. In de les versterken we ook de spieren middels een vaste serie aan houdingen die in elkaar overvloeien, ook wel vinyasas genoemd. Alles tezamen combineert zich dit tot een vloeiende yogapractice met fysieke uitdaging en een gevoel van rust.

Ben je nieuwsgierig wat vinyasa yoga jou kan brengen? Kom dan een les meedoen! Het maakt niet uit of je nieuw of ervaren bent in yoga. Onze docenten ondersteunen je graag in elke stap van jouw yoga-reis.

Poweryoga

­­Fysieke uitdaging met maar een klein gedeelte spirtualiteit. Dit is het idee achter poweryoga.

Poweryoga is de yogavorm waarin we fitness en yoga verbinden. Door middel van snelle, dynamische houdingen creëren we warmte in het lichaam en verbeteren we ons uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. De focus ligt in deze les écht op de fysieke houdingen en er wordt minder aandacht gegeven aan meditatie en de ademhaling.

Ben je nieuwsgierig wat poweryoga jou kan brengen? Kom dan een les meedoen! Het maakt niet uit of je nieuw of ervaren bent in yoga. Onze docenten ondersteunen je graag in elke stap van jouw yoga-reis.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Power/Vinyasa Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga, die is afgeleid van de Ashtanga Yoga vorm. Deze Yoga vorm is ontwikkeld in de jaren 30 van de vorige eeuw. In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon