Power/Vinyasa Yoga Den Haag

Intensiteit:

Power/Vinyasa Yoga Den Haag

Power/Vinyasa Yoga bij het USC

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Poweryoga.

Een zeer populaire stijl van yoga is Vinyasa, wat betekent 'op een speciale manier te plaatsen'. Meestal wordt het woord echter vertaald als 'adem in beweging', wat betekent dat van je wordt verwacht dat je bij het inademen in en uit de poses beweegt. Dit is vooruitgang van Hatha door van de ene pose naar de andere te stromen

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Power/Vinyasa Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga, die is afgeleid van de Ashtanga Yoga vorm. Deze Yoga vorm is ontwikkeld in de jaren 30 van de vorige eeuw. In PowerYoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon