Pole Fitness Leiden

Intensiteit:

Pole Fitness Leiden

Pole Fitness bij het USC

Pole Fitness® is voor de expressieve sporter een ideale manier om het sportieve met het creatieve te combineren. Spectaculaire draaien en choreografieën, sierlijke bewegingen en volop fun. De combinatie van krachttraining (paaldanstechnieken) en cardio training (aerobics) zorgt voor een zeer complete high-impact totale bodyworkout. Een compleet programma leidt je stap-voor-stap door de meest bijzondere technieken die je een geweldig gevoel geven. Je krijgt meer conditie, krachtigere spieren, meer ritmegevoel en je wordt zelfverzekerder. Zonder dat je het merkt verleg je iedere keer je grenzen zodat je aan het einde van de les niet kunt wachten tot de volgende.

Weekrooster

Cursusrooster


Pole Fitness® is de ultieme workout en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Door technieken in de paal te combineren met Gogo-aerobics worden je bewegingen sierlijk en gestroomlijnd. Je zult je erover verbazen hoeveel spieren je nodig hebt en hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Je werkt ongemerkt maar doordacht toe naar een piek in het trainingsuur. De cooling-down bouwt de spanning in je spieren af en vergroot je lenigheid die de volgende les weer van pas komt.VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Indeling pole fitness lessen

Beginners
Heb je nog nooit eerder een Pole Fitness les gevolgd of heb je ooit wel eens een lesje meegedaan, dan kun je je het beste inschrijven voor de beginnerscursus. In deze cursus krijg je de basistechnieken aangeleerd.

Half gevorderd
Heb je de beginnerscursus gevolgd en heb je voldoende ervaring opgedaan, overleg dan met de docent of je je kunt inschrijven voor de half gevorderdencursus. In de half gevorderden cursus leer je weer nieuwe technieken.

Gevorderden
Heb je de half gevorderdencursus gevolgd en heb je voldoende ervaring opgedaan, overleg dan met de docent of je je kunt inschrijven voor de gevorderdencursus. In de gevorderden cursus leer je weer nieuwe technieken.

Vrije training

Tijdens de vrije training kun je lekker zelf trainen en oefenen of je eigen vaardigheden te verbeteren. Hier is geen docent bij aanwezig.

Fitness schema op maat

Werk in onze fitnessruimte naast je lessen in de paal gericht aan het versterken van je spieren en het verbeteren van je conditie. Dit zorgt ervoor dat je nog sneller vooruitgang boekt in de danspaal. Vraag onze Fitness instructeurs om een trainingsschema op maat.

Doe mee met Pole Fitness

Behalve een hoop plezier zorgen deze voor een prima belasting van arm-borst-buik-rug en binnen kant van de bovenbeenspieren. Daarnaast komt elke les ook een stuk gogodancing aan bod waarin je de accenten vindt voor verbetering van je uithoudingsvermogen. 

Kortom, een fantastische en sportieve aanrader voor elke dame! Onze sportcoördinator noemt het ‘de meest complete work out’. Cursussen voor beginners en gevorderden. 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon