Piloxing

Piloxing

Piloxing bij het USC

In Hollywood in Piloxing al jaren een rage, maar nu is deze sporttrend dan eindelijk overgewaaid naar Nederland. Maar wat is Piloxing nu eigenlijk?

Piloxing is een mix van pilates, dansen en boksen. Je combineert de snelheid en behendigheid van het boksen met de flexibiliteit van pilates. Niet alleen is het een vetverbrandende, maar ook spierversterkende workout. Volgens de Zweedse bedenkster (danseres) Viveca Jensen kom je gegarandeerd in vorm en zijn de lessen leuk én uitdagend. Ook zou je je er 'sleek, sexy en powerful' van gaan voelen.

Je start de piloxingles met een boksblok, daarna een pilatesblok en je sluit af met een dansblok. Dit herhaalt zich nog 3x en duurt ongeveer 35 minuten. Hierna gaan je verder met pilatesoefeningen op je mat waarna de les eindigt met een verdiende cooling-down.

Belangrijk om te weten: Piloxing doe je op je blote voeten of op antislip sokken!

Weekrooster 2017-2018

Vanaf 25 juni staat hier het zomerrooster van 2018. Het nieuwe weekrooster van 2018-2019 is hier vanaf 3 september te zien. Het complete voorlopige sportrooster van 2018-2019 zal half juli online worden geplaatst.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

GET INSPIRED

Piloxing is een mix van pilates, dansen en boksen én de nieuwste rage op fitnessgebied. Het is niet alleen een vetverbrandende, maar ook een spierversterkende workout. Door piloxing kom je gegarandeerd in vorm en de lessen zijn leuk én uitdagend.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon