Pilates Leiden

Intensiteit:

Pilates Leiden

Pilates bij het USC

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Pilates.

Pilates is een bepaalde methode, bedacht door Joseph Pilates en speciaal bedoeld om het lichaam in evenwicht te brengen. Het is een les met oefeningen die kunnen worden uitgevoerd op een oefenmat of op speciale apparaten. Op een zeer beheerste en gecontroleerde manier maak je bewegingen met een specifieke ademhaling. Hierbij werk je vanuit je ‘kerncentrum’, en dit alles met vloeiende bewegingen. De meeste oefeningen gericht zijn op het verruimen van het lichaamsbewustzijn en het laten doorstromen van energie.

Weekrooster

Meedoen met Pilates!

Sommigen kiezen voor Pilates omdat ze een gezond leven willen leiden. Anderen hopen innerlijke rust en ontspanning te vinden terwijl een deel alleen fit en slank wil worden en/of blijven. Je leert met aandacht het lichaam te voelen en bewust te ontspannen. Er zijnn verschillende lessen, op alle niveaus en iedereen kan meedoen!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon