Sportcoaching

Sportcoaching

Versnel je trainingsresultaat!

Om een goede conditie van het hartvaatstelsel te bewerkstelligen en lekker in je vel te zitten is voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding essentieel. Dit weten we allemaal inmiddels wel.

Maar hoe pakken we het aan? Hoe blijven we onszelf continu motiveren om het vol te houden? Hoe eet ik gezond? Welke sport past bij mij? Neem ik naast mijn werk en studie wel voldoende tijd voor rust en ontspanning? Aan de hand van een werkboek leren we je in korte tijd meer over sport, voeding en lifestyle.

Wil jij met succes een paar kilo afvallen? Volgend jaar kampioen worden met jouw team? Of een snellere tijd lopen bij je volgende hardloopwedstrijd? Het Sportcoach traject van het USC is er voor iedereen die doelbewust en gemotiveerd wil blijven en graag in korte tijd meer wil leren over sport, voeding en lifestyle. De ideale manier om nog meer plezier en resultaat te halen uit jouw lidmaatschap bij het USC.

Aan het Sportcoachtraject zijn geen extra kosten verbonden, je kan je dus kosteloos inschrijven voor deze cursus. Je moet wel gedurende het hele traject een geldig abonnement van het USC hebben. Zowel bedrijven, studenten als medewerkers kunnen zich hiervoor inschrijven. Door mee te doen aan deze cursus leer je in korte tijd meer over sport, voeding en lifestyle en haal je nog meer plezier en resultaat uit je lidmaatschap. Sportcoaching wordt gegeven in groepen van 8 tot 15 deelnemers. Schrijf je dus samen met je collega’s of vrienden in voor deze cursus en leer elkaar op een sportieve manier beter kennen.

Hoe werkt het?

Het Sportcoachtraject biedt grote voordelen ten opzichte van het traditionele Sportabonnement.

Het is niet mogelijk om aan te sluiten bij de lopende cursus. Je geeft je op door naar de site www.dmsonline.uscleiden.nl te gaan en daar in te loggen met je account. Via de aanbodpagina kan je je aanmelden voor het eerstvolgende sportcoachingtraject. Je kan je alleen aanmelden als je een geldig abonnement hebt.

Sportrooster 2018-2019

BlokStartdatumTijdLocatieInstructeur
Blok 110-10-1820.00 - 21.00ProjectkamerTiemen

Wat heb ik er aan?

Alles wijst erop dat regelmatig sporten ervoor zorgt dat je meer bereikt in het leven. Sport, gezonde voeding en voldoende ontspanning als vertrekpunt voor een leuke studietijd, succesvolle carrière en een gezond en gelukkig leven! Dat is in een notendop de filosofie achter het Sportcoachtraject van het USC.

Je maakt op een leuke manier kennis met verschillende sporten die het USC te bieden heeft, je leert op een sportieve manier nieuwe mensen kennen en haalt gegarandeerd nog meer plezier en resultaat uit je lidmaatschap. Na twaalf maanden zal je merken dat sport en beweging een vast onderdeel geworden zijn van jouw lifestyle!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon