Moderne Dans Leiden

Intensiteit:

Moderne Dans Leiden

Moderne Dans bij het USC

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland. Ook bij het USC kun je daarom kiezen voor een groot scala aan danslessen. Van Buikdansen tot Zumba en van Stijldansen tot Salsa. Er is voor iedere dansliefhebber wel iets leuks te doen.

Verlies jezelf op het ritme van de muziek
De lessen zijn makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor jong en oud geschikt. Door de aanstekelijke salsa, flamenco en hiphop muziek is elke les weer een feest! Je wordt er niet alleen vrolijk van, want je werkt ondertussen ook nog de nodige kilootjes weg. Daarnaast vinden ook steeds meer jongens en mannen de weg naar de danslessen. Met name streetdance en hiphop zijn erg populair!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Doe mee met Moderne Dans!

Een dansvorm die openstaat voor zeer diverse vormen van beweging. Kenmerken van de moderne dans zijn het werken vanuit het centrum van het lichaam, ademhalingstechniek, het contact met de vloer en veel gebruik van draai- en zwaaibewegingen. Er wordt vaak gedanst op blote voeten of sokken om het contact met de vloer zo direct mogelijk te houden. Naast de technische scholing van het lichaam is het heerlijk om jezelf uit te drukken in deze dansvorm. Er worden natuurlijke bewegingen van het lichaam gebruikt zoals rennen, rollen, springen, vallen, lopen, etc. De muziekkeuze kan heel divers zijn.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon