Modern Jazz Den Haag

Intensiteit:

Modern Jazz Den Haag

Modern Jazz bij het USC

Modern jazz is een dansvorm met vele varianten en stijlen. In de cursus wordt moderne dans met jazzdans gecombineerd. Naast de organische manier van bewegen van de moderne dans, wordt ook de groovy funk van de jazzdans gebruikt. Hierbij is ook zeker oog voor techniek, om zo tot een goede beheersing en uitvoering te komen. Er wordt gewerkt aan diverse bewegingskwaliteiten, krachtopbouw in het lichaam en souplesse.

Ervaring is niet vereist. Dus als je graag danst en hier meer over wil leren, kom dan naar de cursus modernjazz!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster


Van bankzitter tot topper!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon