Latin Commercial

Intensiteit:

Latin Commercial

Latin Commercial bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Latin Commercial is een danstraining gericht op presentatie en je eigen vibe creëren, verschillende commerciële stijlen komen aan bod.

De Latin Commercial Class brengt het beste van Latijns-Amerikaanse muziek samen, met energieke choreografieën. Je bent welkom om je passie voor dans en muziek te uiten.

Je maakt kennis met een nieuwe danswereld, waaronder Salsa, Bachata, Reggaeton, Cha Cha Cha, Afro-Cuban, Tribal, Samba en meer. Deze les is voor iedereen, van beginnende danseres tot gevorderden, dames en heren, alle achtergronden. Iedereen is welkom, voeg iets nieuws toe aan je repertoire.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2020-2021

DagBlokTijdZaal
VrijdagBlok 218.05 - 19.00Zaal A

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon