KICKR Bike Leiden

Intensiteit:

KICKR Bike Leiden

Indoor Fietsen bij het USC

De KICKR Smart Bike biedt ongekende innovaties zoals geïntegreerde hellingveranderingen, echte versnellingen en gesimuleerd schakelen om de meest krachtige, gepersonaliseerde en realistische indoor cycling- en trainingservaring te creëren.

Door gebruik te maken van KICKR's legendarische vliegwieltechnologie, creëert de KICKR Indoor Cycling Smart Bike een ongeëvenaard reactievermogen en vermogensnauwkeurigheid van +/- 1%. Realtime hellingsveranderingen komen overeen met stijgingen tot 20% en dalingen van -15%, waarbij je zelf de mogelijkheid behoud je snelheid constant te houden en zo het gevoel van buitenrijden echt kunt nabootsen.

KICKR Indoor Cycling Smart Bike integreert eenvoudig met verschillende apps. Bij het USC gebruiken wij SWIFT, het is uiteraard ook mogelijk je eigen programma op je eigen device te gebruiken, doe dit wel in overleg met de instructeur. Voor eventuele vragen kun je mailen naar: r.wolf@usc.leidenuniv.nl

Het blok waar je je voor inschrijft duurt 75 minuten. Je bent uiteraard helemaal vrij om eerder te stoppen.

Locaties
Op twee locaties van het USC vind je de Wahoo KICKR Bike; bij het hoofdgebouw van het USC in de spinningzaal en bij onze locatie in de binnenstad Plex-Fit.

Kliksysteem
Het is mogelijk om je eigen fietsschoenen mee te nemen. De fiets is voorzien van kliksysteem. Alle modellen met de volgende systemen kunnen om de Wahoo KICKR Bike gebruikt worden;SPDSL en Look Kéo.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Wahoo KICKR BIKE - Indoor Smart Trainer

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon