Kickboksen Leiden

Intensiteit:

Kickboksen Leiden

Kickboksen bij het USC

Kickboksen is - kort door de bocht genomen - boksen met traptechnieken. Oftewel een ‘completere variant’, want je mag schoppen, maar gebruikt ook je voeten, knieën en dergelijke.

Stap in de bloedstollende wereld van kickboksen, waar elke sessie een spannende reis is door de kunst van vechtsporten! De adrenaline komt vanaf het begin op gang, aangezien de eerste 15 minuten gewijd zijn aan een energieke warming-up, die het toneel vormt voor de intensieve training die volgt. Vervolgens begeleidt onze coach Miguel Mira je gedurende 30 minuten door de fijne kneepjes van de kickbokstechnieken, zodat je elke beweging met precisie en kracht onder de knie krijgt. Breng in de laatste 15 minuten uw kennis en technieken in de praktijk met wat lichte sparring, waarbij u uw nieuw verworven vaardigheden op de proef stelt. Het is niet alleen een les; het is een training voor het hele lichaam waardoor je versterkt en op alles voorbereid bent. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Kom en geniet van een leuke sfeer waar kameraadschap en persoonlijke groei boven alles gedijen!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

WeekroosterDoe mee met Kickboksen

Je hebt het misschien wel eens op de film gezien want het ziet er spectaculair uit. Onder leiding van Ino Alberga wordt deze les wekelijks gegeven in de Budozaal. Handschoenen en scheenbeschermers zijn daar voorradig. 

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon