Jumping Fitness Leiden

Intensiteit:

Jumping Fitness Leiden

Jumping Fitness bij het USC

Iedereen wordt blij van trampolinespringen zeker als dat met geweldige muziek kan. Het is ook nog eens prima is voor je conditie, balans en coördinatie. De training is voor iedereen geschikt en de funfactor van deze trainingen is zo hoog!

Misschien toch een tikkeltje zwaarder dan op het eerste gezicht lijkt, dus een prima work-out, zonder belasting van je gewrichten. Zonder heel actief buikspieren aan te spannen wordt het moeilijk je balans te houden en juist vanwege die balans zijn er zoveel spieren gelijktijdig actief.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

Jumping Fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Voor de work-out maakt u gebruik van traditionele aerobicpassen, welke door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn, dan wanneer u de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness. Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan elke andere duursport!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon