Jumping Fitness

Intensiteit:

Jumping Fitness

Jumping Fitness bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Iedereen wordt blij van trampolinespringen zeker als dat met geweldige muziek kan. Het is ook nog eens prima is voor je conditie, balans en coördinatie. De training is voor iedereen geschikt en de funfactor van deze trainingen is zo hoog!

Misschien toch een tikkeltje zwaarder dan op het eerste gezicht lijkt, dus een prima work-out, zonder belasting van je gewrichten. Zonder heel actief buikspieren aan te spannen wordt het moeilijk je balans te houden en juist vanwege die balans zijn er zoveel spieren gelijktijdig actief.

LET OP: Voor de les kun je een ticket ophalen bij de receptie. Je hoeft je voor deze les dus niet in te schrijven, maar je krijgt toegang door middel van de ticket.

WWeekrooster 2020-2021

Het nieuwe weekrooster van 2020-2021 is hier vanaf 30 augustus te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Jumping Fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Voor de work-out maakt u gebruik van traditionele aerobicpassen, welke door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn, dan wanneer u de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness. Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan elke andere duursport!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon