Jumping Fitness Leiden

Intensiteit:

Jumping Fitness Leiden

Jumping Fitness bij het USC

Jumping Fitness is een energieke conditietraining die wordt uitgevoerd op speciale trampolines. Het combineert traditionele aerobicpassen met intense sprongen op muziek, wat zorgt voor een effectieve en plezierige workout die de balans, coördinatie en conditie verbetert.

Bij het USC begint de les met het klaarzetten van de trampolines en het instellen van de juiste hoogte van de handle bars. Daarna volgt een lichte warming-up, waarbij minder intensieve sprongen worden uitgevoerd. Naarmate de les vordert, worden de sprongen intensiever en opgebouwd op het ritme van de muziek, waarbij per nummer een kleine choreografie wordt uitgevoerd. De muziek varieert van Latin tot top 40 en andere vrolijke nummers, wat bijdraagt aan de leuke en dynamische sfeer van de les. De les eindigt met buikspieroefeningen en stretchoefeningen om de spieren te ontspannen en te herstellen. Jumping Fitness is geschikt voor iedereen en biedt een leuke en effectieve manier om fit te blijven.

Weekrooster

Jumping Fitness

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Voor de work-out maakt u gebruik van traditionele aerobicpassen, welke door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn, dan wanneer u de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness. Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan elke andere duursport!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon