Jazz Funk

Intensiteit:

Jazz Funk

Jazz Funk bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Jazz Funk is fierce, cute, powerful, sensueel en een diva-achtige dansstijl. Het bevat elementen uit hiphop, jazz en waacking. Je wordt je eigen ster in de muziekindustrie en vergeet al het andere. Dit dansgenre geeft je de kans om verlegenheid van je af te schudden en vol zelfvertrouwen te dansen.


Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2020-2021

DagBlokTijdZaal
VrijdagBlok 217.00 - 17.55Danszaal

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon