Hockey Leiden

Intensiteit:

Hockey Leiden

Hockey bij het USC

Thor is de enige hockeyclub in Leiden die voor en door studenten is opgericht. We hebben studenten van allerlei studies, leeftijden en verenigingen rondlopen. Daarnaast kun je bij ons komen hockeyen als je al je hele leven hebt gehockeyd, maar ook als beginner kun je bij Thor terecht om alle technieken te leren. Wil je niet alleen hockeyen, maar ook hockeyfeestjes meepakken en actief zijn tijdens de derde helft? Dan is Thor de beste keuze!

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Thor biedt jou drie verschillende soorten hockey. Ten eerste nemen vijf van onze team deel aan de KNHB-competitie. Zowel dames als heren spelen in 3e, 4e of 5e klasse op zondag wedstrijden en trainen 1 of 2 keer per week, afhankelijk van het team. Momenteel zijn er nog enkele plekken beschikbaar in de heren teams H1 en H2, dus wees hier snel bij.

Ten tweede hebben we twee teams die op maandag deelnemen aan de bedrijfscompetitie. In deze competitie spelen gemengde teams (mannen en vrouwen) van verschillende bedrijven tegen elkaar. Deze teams trainen een keer per week gezamenlijk; op woensdagavond.

Ten slotte hebben we een trainingsgroep speciaal voor beginners en studenten die weinig tijd hebben. Deze groep leert tijdens de trainingen op donderdagavond alle regels en technieken van hockey en kan zo eventueel doorstromen naar een van de competitieteams. Hockeyers die al meer ervaring hebben, maar niet kunnen of willen meedoen aan wedstrijden, zijn welkom om met het trainingsteam mee te trainen.

Fitness SCHEMA op maat

Met een gericht trainingsschema werk je in onze fitnesszaal aan het verbeteren van jouw prestaties op het veld en voorkom je blessures. Er wordt bij hockey extreem veel gevergd van het lichaam, enkels, knieën en rug krijgen het allemaal zwaar te verduren. Er zijn vele leuke fitnessoefeningen die ervoor zorgen dat al deze spieren, in samenhang, optimaal gaan functioneren en presteren. Vraag onze Fitness instructeurs om een trainingsschema op maat en verbeter jouw prestaties op het veld.

Beginnen met HOCKEY

Hoewel het bij een hockeyclub natuurlijk vooral draait om het hockeyen vinden we het ook belangrijk om een verenigingsleven te hebben. Zo kun je na iedere training en wedstrijd altijd nog in het clubhuis terecht voor een drankje en hebben we twee keer per maand een borrel (Thorrel) in café de Roebels. Daarnaast hebben we iedere maand nog een extra activiteit, met de club naar een WK wedstrijd van de zomer, meedoen aan verschillende toernooien, BBQ’s, teamuitjes en het Valentijnsgala. 

Get inspired!

Hockey is niet alleen leuk om te doen het is ook nog eens goed voor je conditie. Bekijk de video en laat je inspireren om te kiezen voor deze sport. Wil je jouw hockey skills verbeteren? Of wil je met een gericht trainingsschema werken aan het verbeteren van je kracht en conditie? Vraag onze trainers of fitness instructeurs dan om meer informatie

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon