HIIT Plex-Fit Leiden

Intensiteit:

HIIT Plex-Fit Leiden

Circuittraining bij Plex-Fit

De HIIT Plex-Fit is een intensieve interval training die gegeven wordt in USC Plex-Fit. De training bestaat uit twee ronden van respectievelijk 10 x 2 minuten en 10 x 1,5 minuten waarin kracht en cardio oefeningen elkaar afwisselen.

Tijdens de oefeningen word je gemotiveerd om jouw maximum te bereiken zodat de hartslag flink hoog blijft en het trainingsresultaat dus groot is. Het is een ideale training voor mensen die willen afvallen en/of hun vetpercentage omlaag willen brengen. Verder is het als afwisseling op de hypertrofietraining ook erg aan te raden.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster


Functioneel trainen Plex-Fit

Trainen volgens dagelijkse bewegingspatronen is een effectieve manier om je lichaam te versterken en handelingen in het dagelijks leven te vergemakkelijken, maar ook om af te slanken, een gespierder lichaam te krijgen en overall een beter figuur te creëren.

In Plex-Fit bieden we trainingen aan in groepsverband met maximaal 14 deelnemers. Het circuit bestaat uit verschillende functionele trainingsoefeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere de Kettle Bell, Corebag, Battle Rope en Aero-Sling. Inschrijven hiervoor kan via mijn.uscleiden.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon