HIIT-Rate

Intensiteit:

HIIT-Rate

High Intensity Interval Training bij het USC

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een term die we de laatste tijd steeds vaker in de fitness tegenkomen.

De “rate” is een speelse afkorting van heart rate omdat tijdens deze training je persoonlijke resultaten worden gemeten via een Polar hartslag sensor die gekoppeld wordt aan jouw profiel. Dit zorgt absoluut voor extra motivatie tijdens de les en na afloop krijg je de resultaten per email toegestuurd.

Deze nieuwe les in de fitnesszaal van het USC belooft een echte “killer” te worden, omdat intensieve blokken van kracht- en cardio oefeningen met elkaar afgewisseld worden.

Ben je op zoek naar een training met een hoog “fun en burn”gehalte, schrijf je dan tijdig in, want per les zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.

Benodigdheden tijdens deze les:


LET OP : Schijf je je in en kom je niet opdagen zonder je af te melden dan rekenen we hier een boete van €1,- voor. Deze boete wordt geparkeerd op je abonnement. Zolang de boete niet betaald is kun je geen gebruik maken van de faciliteiten van het USC. Als je je netjes van tevoren (minimaal 30 minuten) afmeldt rekenen we natuurlijk geen boete.

Weekrooster 2019-2020

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon