HIIT Fight Leiden

Intensiteit:

HIIT Fight Leiden

High Intensity Interval Training bij het USC

HIIT Fight is een 30 minuten durende explosieve high intensity interval training, gebaseerd op vechtsport technieken. Technieken uit het boksen en thaiboksen worden afgewisseld met traptechnieken, snel voetenwerk, hartslagverhogende elementen en spierverstevigende oefeningen. Je waant jezelf in de boksring en komt jezelf tegen als tegenstander in het gevecht om een ultiem fit en sterk lichaam.

Is HIIT Fight iets voor mij?

ClubJoy HIIT Fight is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht en met behulp van vechtsport technieken wil werken aan fysieke en mentale fitheid. Tijdens deze hardcore workout wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt daarbinnen altijd je eigen grenzen. Eenvoud en opties maken de les toegankelijk voor een brede doelgroep. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je werkt aan je eigen doelstellingen met HIIT Fight.

Hoe ziet een HIIT Fight les eruit?

De coach, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale work-out. De HIIT Fight training kenmerkt zich door de afwisseling tussen krachtige en snelle stoottechnieken, snelle voetbewegingen, traptechnieken en hartslagverhogende onderdelen. Eenvoudige technieken en combinaties worden eerst aangeleerd en vervolgens zo snel mogelijk uitgevoerd, met rustmomenten voor herstel. Tussendoor trainen we het boven- en onderlichaam op kracht en spieruithoudingsvermogen. Het verstand mag op nul als je voor de laatste knock-out ronde gaat!

Voordelen HIIT Fight

Resultaten HIIT Fight

Weekrooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon