HIIT The Buzz Den Haag

Intensiteit:

HIIT The Buzz Den Haag

HIIT bij het USC

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een term die we de laatste tijd steeds vaker in de fitness tegenkomen. High Intensity Interval Training of HIIT, is een circuit gebaseerde high energy mix van cardio- en krachtoefeningen. Wetenschappelijk is bewezen dat dit een van de meest effectieve trainingen is die je kunt doen voor het verkrijgen van spieren terwijl je vet verbrandt. HIIT bij The Buzz bestaat uit 4 rondes van 10 oefeningen.

High Intensity Interval Training

Deze les in The Buzz is een echte “killer”. Dat komt door de intensieve blokken van kracht- en cardio oefeningen die met elkaar afgewisseld worden.

Ben je op zoek naar een training met een hoog “fun en burn” gehalte, schrijf je dan tijdig in, want per les zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze Fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Doe mee met de Gladiator Workout!

Dit is het nieuwe, high intensity (groeps)fitness en personal training concept . THE GLADIATOR WORKOUTS® bestaat in de basis uit 3 fitnessformats die alledrie specifieke fitness-eigenschappen benadrukken en perfect zijn om te periodiseren.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon