Gladiator Bootcamp

Intensiteit:

Gladiator Bootcamp

Gladiator Bootcamp bij het USC

De 'Gladiator Bootcamp' is feitelijk een combinatie van drie verschillende workouts. De 'Spartacus workout', de 'Maximus workout' en de 'Titus workout'. Elke week komt een van deze, elk een uur durende workout, aan bod. Waarna ze weer herhaald worden.

De Spartacus workout is een circuittraining waarbij je elke oefening in 1 zogenaamd 'station' plaatst dat 60 seconden duurt. In die 60 seconden moeten de deelnemers zoveel mogelijk herhalingen maken met de perfecte uitvoering en techniek. Na elk station is er 15 seconden rust en ga je verder met de volgende. Na de 10 stations heb je 2 minuten rust en wordt het gehele circuit 1 of 2 keer herhaald.

De Maximus workout is een interval training met 1 of 2 rondes van 5 supersets bestaande uit 1 beenoefening, 1 bovenlichaamoefening, 1 core-oefening en 1 cardiotraining.

En in de Titus workout ligt het accent meer op samengestelde bewegingen. Hierin maak je gebruik van snelheid, coördinatie, krachtoefeningen en behendigheid. In deze workout werkt men ook samen in duo’s. Zo is er een oefening waarbij iemand ‘squat’ met een ander op de rug.

Elke week komt er dus een andere workout aan bod. Die daarna weer worden herhaald. Wel met een ‘ververste’ inhoud. Want onze docenten blijven zich continu op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de Gladiator Bootcamp workouts.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze Fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Doe mee met de Gladiator Workout!

Dit is het nieuwe, high intensity (groeps)fitness en personal training concept . THE GLADIATOR WORKOUTS® bestaat in de basis uit 3 fitnessformats die alledrie specifieke fitness-eigenschappen benadrukken en perfect zijn om te periodiseren.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon