Fitness Indoor USC

Intensiteit:

Fitness Indoor USC

Fitness bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Een deel van de fitness apparatuur staat nu op het terrein van het hoofdgebouw van het USC onder een tent en het andere deel staat in de fitness in het USC. Hieronder de lijst met apparatuur op de verschillende locaties.

Let dus op voor welke locatie je reserveert, en stem je trainingsprogramma af op de beschikbare apparatuur per locatie. Dit kan natuurlijk in overleg met de USC fitness instructeur.

Aanvullende regels en voorwaarden

Annulering

Mocht je niet naar de reservering kunnen, houd dan rekening met het volgende:

Indoor Fitness

1 x roei ergometer
5 x loopband
1 x climb mill
10 x cross-trainer
4 x upright bike
1 x comfort bike
Dumbbells 1 t/m 10 kg
1 x verstelbaar bankje
1 x shoulder press
1 x back extension
1 x rotary torso
1 x abdominal crunch
1 x chest press
1 x abductor
1 x adductor
1 x seated row
1 x llat pull down
1 x leg extension
1 x leg curl
1 x leg press
1 x glute

Outdoor Fitness

Met fitness kun je eigenlijk alles trainen. Kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. Wil je een betere conditie, wat spieren erbij, wat kilootjes eraf, strakker in je vel of nog betere competitieprestaties leveren? Met je sportabonnement kun je vele vormen van fitness en krachttraining beoefenen in één van onze fitnessruimtes. Met een hypermoderne fitnessruimte, volop cardio apparatuur en functionele trainingszone kunnen wij je een gevarieerd aanbod garanderen dat nooit verveeld. We hebben de allernieuwste apparaten, virtual-active en i-Pod aansluiting. De zaal is zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan werken aan het bereiken van zijn trainingsdoelstellingen. Onze Sportcoaches met Fitness specialisme vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je helpen met het opstellen van een passend trainingsschema. Vraag hen hoe jij jouw wekelijkse sportactiviteiten kunt verrijken met een serie gerichte krachtoefeningen. Het kan allemaal. Natuurlijk kan iedereen meedoen, onafhankelijk van je instapniveau. Dus maak je dromen waar!

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Of je nu wilt afslanken, een marathon wilt lopen, je voetbalprestaties wilt verbeteren of gewoon lekker in je vel wilt zitten; Fitness & Krachttraining is essentieel om jouw gezondheid te verbeteren en sportdoelstellingen te bereiken. Het verbeteren van je rompstabiliteit, spierkracht, balans, coördinatie en lenigheid zorgt ervoor dat je sterker, vitaler en fitter wordt. Je lichaamshouding verbetert, je botten blijven stevig. Dit zorgt ervoor dat sporten nooit gaat vervelen en je doorgroeit van Bankzitter tot Topper!

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Met name als je begint met sporten is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Fitness is de ultieme manier om je gezondheid te verbeteren en gericht te werken aan het bereiken van jouw trainingsdoelstellingen. Als je de smaak te pakken hebt en je bent lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Sporten gaat op deze manier nooit vervelen en het zorgt ervoor dat je doorgroeit. Er zijn gediplomeerde instructeurs aanwezig voor hulp met je trainingsschema’s en om je advies te geven. Maak hier dus ook gebruik van!

Materiaal

Bijna alle apparaten in de fitness in het USC zijn van het merk Matrix. Op de website nl.matrixfitness.com zijn alle apparaten terug te vinden. 

Matrix Ultra Series

Glute, Diverging Seated Row, Converging Shoulder Press, Leg Press, Seated Leg Curl, Diverging Lat Pulldown, Hip Abduction, Hip Adduction, Abdominal Crunch, Rotary Torso, Leg Extension, Back Extension, Converging Chest Press

Matrix Aura Series

Leg Press, Lat Pulldown, Seated Leg Curl, Converging Shoulder Press, Chin Assist, Converging Chest Press, Pectoral Fly, Diverging Seated Row, Olympic Incline Bench, Olympic Flat Bench, Back Extension Bench, Multi Adjustable Bench, Powerstation + Olympic Bar, 10 pair Dumbell Rack, Functional trainer

Cardio

Roeiergometers, Krancycles, Spinningfietsen, Fietsen (zit & lig), Loopbanden, Crosstrainers, Stairmaster

Matrix Versa Series

Abdominal

Overige losse materialen

TRX, Bosu's, Dynabands, Foam Roller, Steps, Swiss Balls (groot & klein), Push Up Bars, Plyobox

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon