Easy Flow yoga

Intensiteit:

Easy Flow yoga

Easy Flow yoga bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Easy Flow yoga is een rustige en ontspannende yogastijl afgeleid van de Ashtanga-serie. In vergelijking met Ashtanga heeft Easy Flow yoga een zachtere en vrijere benadering van de stroom van de asana's.

De lessen zijn meer ontspannend vanwege de afwisseling van dynamische en statische poses en de mogelijkheid om de pose te wijzigen. De sleutel tot deze stijl is de continue beweging van de ene asana naar de volgende in een kalme, bewuste en zachte "stroom" die zich nog steeds uitstrekt en kracht in ons lichaam opbouwt.

De beoefenaar zal nieuwe energie opbouwen met Easy Flow yoga, vanwege het tempo, de dynamiek en de zachtheid van de oefeningen, en het is ideaal als je je energiebalans zorgvuldig wilt beheren zonder fysiek tot het uiterste te gaan.

Alle niveaus van yoga-beoefenaars kunnen van deze les genieten.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zodra de les gestart is, is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

Het nieuwe weekrooster van 2021-2022 is hier vanaf 6 september te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2021-2022.

Weekrooster 2020-2021

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon