Dancehall Fusion Leiden

Intensiteit:

Dancehall Fusion Leiden

Dancehall Fusion bij het USC

In deze dansles wordt originele Jamaicaanse dancehall gecombineerd met commercial style (mix van hip hop, streetdance, jazz) met nieuwe, populaire dance moves. De dansstijl wordt dus vrij breed getrokken en daardoor is het lekker afwisselend. Om de paar weken wordt een andere choreografie aangeleerd. Verder bestaat de dansles uit een paar warming ups, spiertraining, choreografie aanleren en stretchen. Deze dansles is geschikt voor dansers van alle niveaus. Doe je fijnste sneakers aan & come Wine with us!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Cursusrooster

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!
Van bankzitter tot topper!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon