Core Flow Yoga

Intensiteit:

Core Flow Yoga

Core Flow Yoga bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Core Flow Yoga.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2020-2021

Het nieuwe weekrooster van 2020-2021 is hier vanaf 30 augustus te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Core Flow Yoga wordt van 5 september t/m 24 oktober 2019 aangeboden in het sportrooster.

Bij Core Flow Yoga worden de spier versterkende oefeningen vanuit de Pilates gecombineerd met de flow en stretches bekend bij Vinyasa yoga. Een Yang yoga les met extra focus op het ontwikkelen van een sterke core. Je Core is je krachtcentrum dat bestaat uit je buik-, rug-, bil- en bekkenspieren. Deze vormen de basis van houding, beweging en balans. Bij Core Flow bouw je kracht en uithoudingsvermogen in de kernspieren van het lichaam. Ontdek en leer hoe je de bekkenbodem en de iliopsoas kunt gebruiken om je centrum te voelen en te verbinden, waardoor de stabiliteit wordt verhoogd.

Voel je beter in balans terwijl je alle belangrijke spiergroepen stretcht en versterkt, waardoor houdingen gemakkelijker worden.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon