Club Yoga

Intensiteit:

Club Yoga

Club Yoga bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor vallen we makkelijk ten prooi aan stress- en vermoeidheidsklachten en raken we soms ver weg van wat we werkelijk willen, voelen of zijn. Bij het USC kun je daarom meedoen aan verschillende activiteiten voor een betere balans en samenwerking tussen geest en lichaam, waaronder Club Yoga.

Weekrooster 2019-2020

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

CLUB YOGA is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates, waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Belangrijk hierbij zijn een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek. Er zit een mooie opbouw in de les. We beginnen altijd met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om de dag achter je te laten of de dag goed mee te beginnen. Daarna volgen een aantal yoga- en pilates oefeningen en de les eindigt altijd met ongeveer 10 minuten meditatie. CLUB YOGA wisselt elke drie maanden van choreografie en muziek. Gedurende 3 maanden doe je dus altijd precies dezelfde les, waardoor je de oefeningen goed eigen kunt maken en kunt ‘groeien’ in de les. Overal op de wereld waar CLUB YOGA gegeven wordt, draait hetzelfde programma.

Club Yoga

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon