Club Step

Intensiteit:

Club Step

Club step bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Club Step is onder andere goed voor je vetverbranding en been- en bilspieren. Bij step lijkt het wel alsof je op 100 verschillende manieren swingend en dansend de trap oprent. Aan het begin van elke les worden de geleerde basispassen achter elkaar gezet en uitgevoerd tot een dynamische en uitdagende choreografie die voor iedereen toch makkelijk te volgen is.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze Fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Doe mee met Steps!

Steps is een zelfstandig onderdeel van de combinatielessen ‘bewegen op Muziek’ die hier gegeven worden. Zo worden verschillende aerobicsoefeningen ook bij steps gebruikt. Meestal is er een combinatieles van een half uur aerobics en een half uur steps. Deze lessen zijn dus met elkaar verbonden maar ook apart te volgen waarbij elke deelnemer haar of zijn eigen niveau heeft.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon