Circuittraining

Intensiteit:

Circuittraining

Circuittraining bij Plex-Fit

De circuittraining is een intensieve interval training die gegeven wordt in Plex-Fit. De training bestaat uit twee ronden van respectievelijk 10 x 2 minuten en 10 x 1,5 minuten waarin kracht en cardio oefeningen elkaar afwisselen.

Tijdens de oefeningen word je gemotiveerd om jouw maximum te bereiken zodat de hartslag flink hoog blijft en het trainingsresultaat dus groot is. Het is een ideale training voor mensen die willen afvallen en/of hun vetpercentage omlaag willen brengen. Verder is het als afwisseling op de hypertrofietraining ook erg aan te raden.

Weekrooster 2019-2020

LET OP : Schrijf je je in en kom je niet opdagen zonder je af te melden dan rekenen we hier een boete van €1,- voor. Deze boete wordt geparkeerd op je abonnement. Zolang de boete niet betaald is kan je geen gebruik maken van de faciliteiten van het USC. Als je je netjes van tevoren afmeld rekenen we natuurlijk geen boete.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Functioneel trainen PlexFit

Trainen volgens dagelijkse bewegingspatronen is een effectieve manier om je lichaam te versterken en handelingen in het dagelijks leven te vergemakkelijken, maar ook om af te slanken, een gespierder lichaam te krijgen en overall een beter figuur te creëren.

Met de opening van de “nieuwe” Plexfit de eerste week van augustus 2014 is er de mogelijkheid om functioneel te trainen en kunnen wij hier nu ook trainingen in groepsverband aanbieden. Vanaf 25 augustus 2014 zullen we hier circuit trainingen aanbieden. Het circuit bestaat uit verschillende functionele trainingsoefeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere de Kettle Bell, Corebag, Battle Rope en Aero-Sling. In groepen van maximaal 14 personen kan er  worden getraind. Inschrijven hiervoor kan via www.dmsonline.uscleiden.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon