Cheerleading Leiden

Intensiteit:

Cheerleading Leiden

Cheerleading bij het USC

Cheerleading is een relatief nieuwe en onbekende sport in Nederland. Cheerleading ken je misschien wel vanuit de Amerikaanse films waarbij meiden schudden met pom poms. Cheerleading is echter veel meer dan dat! Cheerleading bestaat uit stunten,

dansen en acrobatiek. We bouwen menselijke piramides, doen sprongen en flikflaks. Dat alles combineren we samen in een te gekke routine. Cheerleading is een echte teamsport, je hebt dan ook geen ervaring nodig. Samen leren we alles en helpen we elkaar (letterlijk) omhoog.

Bij het USC bieden wij twee soorten lessen aan. Er is een beginners les en een gevorderde les. Bij de gevorderde les wordt er getraind voor optredens. Doe snel een keer mee!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon