Ceroc Social Dancing

Intensiteit:

Ceroc Social Dancing

Ceroc bij het USC

Ceroc is een leuke en gemakkelijk te leren partnerdans (je hoeft er geen mee te nemen). Het neemt bewegingen over van vele andere populaire dansvormen zoals Stijldansen, Latin, Salsa, Jive, Swing en Tango. Deze samensmelting van een breed scala aan verschillende dansstijlen kan worden gedanst op moderne muziek met een standaard beat.

Het is dansen - maar niet zoals je het kent!

Wij geloven dat iedereen kan dansen - je bent een danser zodra je begint te bewegen op muziek! Dit is niet het soort dans dat je in tv-programma's ziet, dit is geen ballet en het gaat ook niet om optreden. Niemand is hier om je scores te geven - we zijn hier om plezier te hebben!

Deze gevarieerde lessen zijn geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus, van first timer tot gevorderde danser. Of je nu alleen komt, met een partner of in een groep, tijdens onze wekelijkse lesavond krijg je de kans om met vele andere gezelligheidsdansers te dansen.

Er is geen vaste cursus waarvoor je je kunt inschrijven. Elke week zullen er een aantal first timers zijn en daarom geven we altijd een complete beginnersles waarin we een mix van 3 van de 12 basisbewegingen leren, gevolgd door een half-gevorderde les in het volgende uur. Je kunt gewoon komen opdagen wanneer je maar wilt en verdergaan met waar je de vorige keer gebleven was.

Tot snel op de Dansvloer!

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

WAT IS CEROC?

Ceroc is nieuw in Nederland, het is de grootste sociale dansclub in de UK, waar duizenden mensen elke dag Ceroc dansen. Ceroc is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, een beetje te lachen en fit te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Weekrooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon