Ceroc Social Dancing Leiden

Intensiteit:

Ceroc Social Dancing Leiden

Ceroc bij het USC

Ceroc is een leuke en gemakkelijk te leren partnerdans (je hoeft er geen mee te nemen). Het neemt bewegingen over van vele andere populaire dansvormen zoals Stijldansen, Latin, Salsa, Jive, Swing en Tango. Deze samensmelting van een breed scala aan verschillende dansstijlen kan worden gedanst op moderne muziek met een standaard beat. Het is dansen - maar niet zoals je het kent!

Wij geloven dat iedereen kan dansen - je bent een danser zodra je begint te bewegen op muziek! Dit is niet het soort dans die je in tv-programma's ziet, dit is geen ballet en het gaat ook niet om optreden. Niemand is hier om je scores te geven - we zijn hier om plezier te hebben!

Op het USC bieden we lessen en een cursus voor zowel beginners als gevorderden. Dit betekent dat de docenten zich aanpassen aan jouw ervaringslevel. Tot snel op de dansvloer!

Cursus

De cursus Ceroc is geschikt voor alle niveaus, tenzij anders gespecificeerd. Kijk voor meer informatie over de blokken naar het cursusoverzicht.

Lessen

Beginners
Ceroc wordt op een unieke manier aangeleerd, waardoor je op elk moment kunt instappen. Elke week leren we 1 van onze 8 beginnersroutines van 45 minuten. Je leert 3 eenvoudige bewegingen, van de 12 basisbewegingen, waarmee je je kernvaardigheden en basistechnieken kunt ontwikkelen. Aan het einde van de les draait de DJ een paar nummers en kun je de moves die je net hebt geleerd oefenen en dansen met de mensen die je in de les ontmoet.
Normaal gesproken raden we aan dat er ongeveer 6 beginnerslessen nodig zijn om de basisbewegingen onder de knie te krijgen, sleutelvaardigheden te verwerven en je op je gemak te voelen om mee te doen op Intermediair niveau. Voel je echter niet gehaast, je kunt opstappen wanneer je maar wilt.

Intermediate
Aansluitend aan de beginnersles volgt de meer uitdagende Intermediate les. In deze sessie leer je een aantal moeilijkere moves, die elk een ander dansgenre complimenteren. Deze zijn allemaal bedoeld om een specifieke danstechniek of nieuwe vaardigheid te ontwikkelen.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Wat is ceroc?

Ceroc is nieuw in Nederland, het is de grootste sociale dansclub in de UK, waar duizenden mensen elke dag Ceroc dansen. Ceroc is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, een beetje te lachen en fit te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Weekrooster

Cursus rooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon