Buikdansen Leiden

Intensiteit:

Buikdansen Leiden

Buikdansen bij het USC

Buikdans is een dans uit het Midden-Oosten die zijn oorsprong vindt in Egypte met bewegingen vanuit de heupen en de romp. Het brengt je vrouwelijkheid en sensualiteit naar voren, tegelijkertijd versterk je de spieren van de buik, heupen, rug en romp.

Over de leraar

Ana studeert aan de Universiteit Leiden en doet momenteel de bachelor Taalwetenschap.

Ze doet aan buikdansen in Mexico sinds haar achtste. Ze begon op veertienjarige leeftijd met lesgeven en begin dit jaar gaf ze een cursus buikdansen in New York.

Weekrooster

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon