Breakdance

Intensiteit:

Breakdance

Breakdance bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Breakdance is een Urban Dance uit de Bronx, New York. Het omvat zowel verticaal dansen als grondelementen en acrobatiek. De boodschap is simpel: kom samen, ga los en geniet van de muziek. Traditioneel wordt er gedanst op de muziek van funklegende James Brown, 90's Hip Hop en Break-beats, waarvan Breakdance zijn naam aan dankt. Het wordt beschouwd als een van de vier originele onderdelen van Hip Hop naast rappen, graffiti en DJ-en. Tegenwoordig wordt het sterk beïnvloed door verschillende dansstijlen en zelfs voorgesteld als een Olympische sport.

Rooster 2019-2020

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!Van bankzitter tot topper!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon