Boot Camp

Intensiteit:

Boot Camp

Boot Camp bij het USC

Boot Camp is een training die overgewaaid is uit de Verenigde Staten en gebaseerd is op trainingstechnieken van het Amerikaanse leger. De trainingen zijn erg populair, omdat je in korte tijd erg fit wordt. Een full body work-out waarbij uithoudingsvermogen en kracht wordt verbeterd en alle soorten bewegingen en attributen worden gebruikt om de deelnemers conditioneel te “drillen”. Denk hierbij aan springen, push ups, sit-ups, kniebuigingen en gewichten tillen. Ook worden de stoot en traptechnieken uit de Tae bo les gebruikt en doe je oefeningen samen met andere mensen. Tijdens een Boot Camp training wordt er in een groep getraind. Omdat iedereen elkaar motiveert, houd je een Boot Camp training langer vol dan een individuele training.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Boot Camp is een ideale manier om jouw conditie in korte tijd te verbeteren. Er wordt geen choreografie aangeleerd, slechts het herhaaldelijk uitvoeren van bewegingen zorgt ervoor dat je iedere keer je conditionele grenzen leert verleggen. Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met kracht oefeningen. Je wordt hierdoor sneller fit en je verbrandt veel calorieën. Het maakt niet uit wat jouw niveau is of hoe goed jouw conditie is; iedereen kan meedoen. Doe een keer mee en vergroot je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wilskracht!

Fitness schema op maat

Veel deelnemers aan de Boot Camp lessen combineren dit met een bezoek aan de fitness zaal. Op die manier zorg je voor de nodige variatie in jouw trainingsschema en word je nog sterker en fitter. Vraag onze Fitness instructeurs om een fitness schema op maat.

DOE MEE MET BOOT CAMP!

De beste manier om te ontdekken of je het leuk vindt is door gewoon een keertje mee te doen. Al na 10 minuten zul je merken dat het best leuk is! Onder leiding van een pittige docent ben je een uur lang intensief aan de slag in de zaal. High impact aerobics, Tae Bo en spierversterkende oefeningen wisselen elkaar af. Na afloop zul je moe maar voldaan de les verlaten!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon