Boksen

Intensiteit:

Boksen

Boksen bij het USC

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. De edele sport boksen is één van de oudste sporten van de moderne Olympische Spelen en geniet juist de laatste jaren weer meer aandacht. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals het bij het USC gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze bokstraining is populair en interessant voor een grote groep mensen, mensen die willen werken aan een puike conditie en een gezonde geest in een gezond lichaam.

Weekrooster 2019-2020

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

In blok 1, 2 en 3 wordt er op de maandag een beginnerscursus bokstechniek aangeboden. Hiervoor moet je je inschrijven.

Beginnerscursus Blok 1 t/m 3

Bij de boks-techniek beginners cursus, leren de deelnemers de basistechnieken van het boksen. Daar is in de gewone boksles vaak geen tijd voor.

Deze les is een goede start voor mensen die nog nooit gebokst hebben, voordat ze aan de reguliere lessen deelnemen.

BEGINNEN MET BOKSEN

Wil je een keertje meedoen met een boksles dan ben je van harte welkom. Binnenlopen en meetrainen kan altijd. Alleen door het een keer te proberen zul je ontdekken hoe leuk het kan zijn! Wij bieden je de kans om eens op laagdrempelige wijze kennis te maken met deze eeuwenoude sport.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Versla de stress en ga boksen. Een heftige bokstraining laat je echt even de stress van alle dag vergeten. Je lijf wordt lekker aangepakt en je geest volledig leeg gemaakt. Bij het boksen is de combinatie van snelheid, kracht en motoriek bepalend voor succes. Sterke benen en een geweldige balans zijn essentieel om je in het gevecht goed te kunnen bewegen, keiharde buikspieren om de bodyshots te kunnen opvangen, massieve schouders om die vuisten snel en trefzeker te kunnen lanceren, sterke nekspieren om te kunnen incasseren.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Om beter te worden in de ring is een sterke fysiek en uithoudingsvermogen erg belangrijk. Onze fitness instructeurs maken graag een trainingsschema op maat om jouw boksconditie te verbeteren en blessures te voorkomen.

Get inspired!

Versla de stress en komt boksen! Maak kennis met deze eeuwenoude sport. Bekijk de video en laat je inspireren en motiveren om eens vaker te gaan boksen of om jouw boks skills te verbeteren. Wil je met een gericht trainingsschema werken aan het verbeteren van jouw kracht en conditie? Vraag onze trainers of fitness instructeurs dan om meer informatie.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon