Boksen

Intensiteit:

Boksen

Boksen bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. De edele sport boksen is één van de oudste sporten van de moderne Olympische Spelen en geniet juist de laatste jaren weer meer aandacht. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals het bij het USC gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze bokstraining is populair en interessant voor een grote groep mensen, mensen die willen werken aan een puike conditie en een gezonde geest in een gezond lichaam.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

Rooster 2021-2022 Bokstechniek

Dag Cursusblok Niveau Starttijd Eindtijd Zaal Docent
Maandag 1 t/m 5 Beginners 17:10 18:05 Multifunctionele zaal Lucien

BEGINNEN MET BOKSEN

Wil je een keertje meedoen met een boksles dan ben je van harte welkom. Alleen door het een keer te proberen zul je ontdekken hoe leuk het kan zijn! Wij bieden je de kans door middel van onze cursus "Bokstechniek" om op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met deze eeuwenoude sport. Door middel van de cursus leer je de belangrijkste basisprincipes. De cursus wordt in een blok van acht weken gegeven, je dient je hiervoor vooraf in te schrijven.


VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Versla de stress en ga boksen. Een heftige bokstraining laat je echt even de stress van alle dag vergeten. Je lijf wordt lekker aangepakt en je geest volledig leeg gemaakt. Bij het boksen is de combinatie van snelheid, kracht en motoriek bepalend voor succes. Sterke benen en een geweldige balans zijn essentieel om je in het gevecht goed te kunnen bewegen, keiharde buikspieren om de bodyshots te kunnen opvangen, massieve schouders om die vuisten snel en trefzeker te kunnen lanceren, sterke nekspieren om te kunnen incasseren.

Get inspired!

Versla de stress en komt boksen! Maak kennis met deze eeuwenoude sport. Bekijk de video en laat je inspireren en motiveren om eens vaker te gaan boksen of om jouw boks skills te verbeteren. Wil je met een gericht trainingsschema werken aan het verbeteren van jouw kracht en conditie? Vraag onze trainers of fitness instructeurs dan om meer informatie.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon