Boksen Leiden

Intensiteit:

Boksen Leiden

Boksen bij het USC

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. De edele sport boksen is één van de oudste sporten van de moderne Olympische Spelen en geniet juist de laatste jaren weer meer aandacht. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals het bij het USC gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze bokstraining is populair en interessant voor een grote groep mensen, mensen die willen werken aan een puike conditie en een gezonde geest in een gezond lichaam.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

BEGINNEN MET BOKSEN

Wil je een keertje meedoen met een boksles dan ben je van harte welkom. Alleen door het een keer te proberen zul je ontdekken hoe leuk het kan zijn! Wij bieden je de kans door middel van onze les Boksen Beginners om op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met deze eeuwenoude sport. Door middel van deze les leer je de belangrijkste basisprincipes.

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Versla de stress en ga boksen. Een heftige bokstraining laat je echt even de stress van alle dag vergeten. Je lijf wordt lekker aangepakt en je geest volledig leeg gemaakt. Bij het boksen is de combinatie van snelheid, kracht en motoriek bepalend voor succes. Sterke benen en een geweldige balans zijn essentieel om je in het gevecht goed te kunnen bewegen, keiharde buikspieren om de bodyshots te kunnen opvangen, massieve schouders om die vuisten snel en trefzeker te kunnen lanceren, sterke nekspieren om te kunnen incasseren.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon