Body Shape

Intensiteit:

Body Shape

Body Shape bij het USC

Wil je werken aan je figuur en/of ben je opzoek naar een les met veel afwisseling, dan ben je in de bodyshape les aan het juiste adres. De les begint met een warming-up waarna we doorgaan met aerobics om de hartslag om hoog te krijgen. Daarna komen de spierversterkende oefeningen gericht op borst, billen, buik en benen. Deze worden op afwisselende wijze getraind met behulp van steps, gewichtjes en/of dynabands. Als afsluiting, de welverdiende cooling-down. Al met al een lesvorm waar je op een plezierige wijze je gehele lichaam zult trainen.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon