BodyShape Den Haag

Intensiteit:

BodyShape Den Haag

Body Shape bij het USC

BodyShape richt zich op het versterken van het lichaam door middel van diverse oefeningen gericht op verschillende spiergroepen. Deze dynamische training bevat elementen van krachttraining, cardio- en flexibiliteitsoefeningen om sporters te helpen hun lichaamsbouw vorm te geven, en het uithoudingsvermogen en de algehele conditie te verbeteren.

Als je aan je figuur wilt werken en op zoek bent naar een les met veel afwisseling, dan ben je bij de BodyShape les aan het juiste adres. De nadruk ligt op het verbeteren van de lichaamscontouren. Naast het fitnesselement bevatten de BodyShape lessen afwisselend dynamische en statische vloeroefeningen waarbij zowel grote als kleine spiergroepen met en zonder gewichten worden getraind. Tijdens de les werk je aan het verbeteren van je conditie, spierkracht, houding en spieruithoudingsvermogen.

De les begint met een warming-up waarna we verder gaan met aerobics om de hartslag omhoog te krijgen. Daarna komen de spierversterkende oefeningen gericht op de billen, buik en benen aan bod. Deze worden op gevarieerde wijze getraind met behulp van gewichten en de dynaband. We sluiten af met een welverdiende cool-down. Een les dus waarbij je op een plezierige manier je hele lichaam traint.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon