Ballet Den Haag

Intensiteit:

Ballet Den Haag

Ballet bij het USC

Ballet is een expressieve dans die zich richt op techniek, kracht en artistieke interpretatie. Ballet combineert vloeiende bewegingen, nauwkeurig voetenwerk en sierlijke houdingen die bijdragen aan verbetering van de flexibiliteit, uithoudingsvermogen en houding.

Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Op je nu een beginner of een gevorderde balletdanser bent: we bieden een leuke les voor iedereen, waarin je werkt aan je kracht, flexibiliteit en coördinatie.

In de les wordt aandacht besteed aan de basis van ballet, maar er wordt ook dieper ingegaan op techniek, muzikaliteit en uitstraling. De les is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en is ook ingericht op ieders eigen niveau. Oefeningen worden uitdagender gemaakt voor ervaren dansers en versimpeld voor beginners.

Ballet daagt je uit spiergroepen te gebruiken waarvan het bestaan je wellicht nog onbekend was. Ballet is de basis van elke dansstijl en daarmee een goede toevoeging voor elke danser. In een goede balletles worden bijna alle spiergroepen geactiveerd. Mede hierdoor verbetert ballet lichaamsbewustzijn en maakt het je fit.

De les begint door een uitgebreide warming up aan de barre, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de juiste techniek om blessures te voorkomen. Vervolgens worden er meerdere combinaties gemaakt waarbij de techniek samenkomt met uitstraling en muzikaliteit. De les wordt afgesloten met oefeningen over de diagonaal, vaak sprongen of pirouettes.

Weekrooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon